Концепцията

Да споделяме любовта си към магията на вкусната храна – това е нашата мисия в  „Мусака бар”. Вдъхновено от изкуството на кулинарията, нашето меню носи вкуса на спомените, на обичаните домашни гозби, загубени някъде из забързаното градско ежедневие. Как го постигаме? Тайната се крие в качествените продукти, които ежедневно подбираме, и в креативността, която влагаме при тяхното приготвяне. А целта ни е проста – да осигурим вкусни, здравословни и  изключителнo разнообразни ястия на нашите клиенти всеки ден.

Мястото

Локализиран в един от най-динамичните райони на столицата, „Мусака бар” е кътчето домашен уют в натоварения работен ден. Съчетанието между класиката и модерността е отразено и в интериора на нашето местенце, където contemporary стилът съжителства с антикварни предмети. А отвореният дизайн и ествествената светлина, навлизаща през витрините на „Мусака бар”, са само още един щрих към вкусната обстановка.

Храната

Макар да не скриваме слабостта си към вкусовете на българската традиционна кухня, ние, в „Мусака бар”, можем да ви предложим и много повече от просто най-добрата мусака в града. Заповядайте при нас и опитайте повече от десет различни готвени ястия всеки ден, топли супи, пресни сандвичи и кроасани, разнообразни суши сетове, десерти за ценители, предизвикващо сетивата кафе и ободряващи фрешове. Независимо дали сте любители на месото и рибата, или предпочитате вегетарианската кухня, дали държите на българското, или искате да опитате вкусове от различни точки на Европа и света, „Мусака бар” има с какво да ви заинтригува!

Екипът

Ценители и верни слуги на вкусната храна – това сме ние, екипът на „Мусака бар”. Вярвайки в значимостта на всеки един клиент, ние ценим вашето време и се стремим да превърнем вашия обяд в удоволствие на достъпна цена. Радостта да творим храна, галеща и най-претенциозното небце, е това, което ни кара да ви посрещаме с усмивка всеки ден. Заповядайте,  за да я споделите с нас!